donderdag 8 november 2012

Valse M·A·C Producten

Tegenwoordig kan je alles online kopen. Zo ook Mac cosmetics. Hieronder vind je een lijstje met dingen waar je op kunt letten bij het aankopen van Mac online.
  • Mac verkoopt online producten, die vind je terug op de officiële websites van Mac. Als je dar iets aankoopt weet je zeker dat het echt is.
  • Vooral kwasten worden nagemaakt. Mac verkoopt z'n kwasten apart en de prijzen gaan van 17€ tot 50€. Er zijn wel uitzonderingen, tijdens de feestdagen biedt Mac wel sets aan, deze kwasten zijn kleiner dan de normale kwasten en zitten in een set per 4 of 5. Mac doet zo'n sets maximum 2 maal per jaar. Die sets zijn te verkrijgen voor 40€ tot 50€. 
  • De oogschaduwen zitten altijd in een standaard verpakking en dat is een zwart klein rond doosje. Op de verpakking zelf (het kartonnen doosje) zitten er stickers, namelijk de barcode en de nummer van de oogschaduw. Aan de onderkant van het doosje zelf is er ook een sticker met de naam op. Geen nummer van de oogschaduw. Soms zijn er speciale collecties en die oogschaduwen hebben dan wel eens een andere verpakking. Aparte oogschaduwen kosten 15€
  • Paletten: Nooit meer dan 4 kleuren. Een palette van 10 oogschaduwen en 3 blushes is hoogstwaarschijnlijk vals.

Geen opmerkingen: